Skojaru?

Hade inte gått ner någonting. Undrar hur fan det är möjligt.... Orkar inte ens bli upprörd. Får helt enkelt köra stenhård kost+träning och sikta på långsiktiga resultat. En snygg och vältränad kropp är ju någonting man får jobba för i flera år!

Visst, man kan ju banta och bli en vandrande skelett, men det är inte det jag är ute efter iaf.. jag vill ha en vältränad, trimmad kropp.. en victorias secret-kropp... en miranda kerr kropp....

Kommentarer
Postat av: Minna

Miranda kerr är så otroligt söt!

2010-08-29 @ 11:02:40
URL: http://controool.blogg.se/
Postat av: ida

Det går faktikst att uppnå ganska fort med kosttillskott och personlig tränare om man har råd . kolla in min blogg så får du se :)

jag är påväg , jag svälte innan också men nu äter jag ca 1200 kcal perdag och tränar på gym 3 grr i veckan och 2 grr kondition i veckan samt 1 h morgonjogg/PW innan frukost varje dag.

Jag äter proteinpulver och fettförbränningsmedel.

Senare ska jag lägga på mig lite mer muskler efter att jag har gått ner i underhudsfett.

kolla in www.fitnessguru.se också . Sid knutsson hjälpte mig med träning och kostplan

2010-08-29 @ 14:09:07
URL: http://workout.bloggplatsen.se
Postat av: a*

åh, bilden längst ner

fan va snygg kropp

2010-08-29 @ 16:02:37
URL: http://serpentsaint.blogg.se/
Postat av: danni

Fast orka bli smal när man är typ 25.

2010-09-13 @ 21:46:06
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/
Postat av: Karrååå

Ibland kan det kännas tungt. Vet inte din kroppsstorlek eller hur du ser ut, hoppas du går ner för att du ÄR överviktig och inte är en som bara vill bli smalare och smalare (kikar in på din blogg så har ingen aning!) :) Men ett tips är, du har säkert testat det mesta, men LÅNGA PROMENADER, jätte långa är effektivt. Och ät mat, men bara dra ner på allt liite, och ät bara onyttigt en dag iveckan. och du verkar ha motivationen till att gå ner, så att avstå är nog inga problem. hitta annat gott.tex grönsaker med lättyoghurt och dipp.. ASBRA VERSION AV ONYTTIGHET som inte är onyttigt anymore :) osv

lycka till!

2010-09-29 @ 00:42:02
URL: http://hifromkarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback