Länken finns fortfarande kvar!!

Jag har inte tagit bort länken än. Vet inte varför jag är så modig, haha.
Men iaf.. Länken finns kvar, men den syns inte så bra, eftersom länken ser likadan ut som vanlig text, men om du för musen över den så kommer musens utseede att ändras..

Länken ligger alltså på(under) ordet "här" i meningen "Om ni lovar mig att hålla detta för er själva så varsågod, gå in här. Jag litar på er nu♥"

Men för er som inte hittar den ändå, klicka ------>HÄR<------

Jag kommer att meddela er i ett inlägg när jag tagit bort länkarna, annars har ni för tillfället två att välja mellan.

Kram på er♥

...

Innan ni går in på min blogg så vill jag att ni ska läsa följande text först;

Jag ger er nu förtroendet att kunna se vem jag egentligen är. Detta är någonting som jag försökt att dölja under de år jag haft denna bloggen. Jag ber er av hela mitt hjärta, att OM ni nu skulle känna mig, eller känna igen mig - att ni behåller hemligheten för er själva. Jag vill inte kunna bli kopplad tillbaka till denna bloggen då jag inte vill att folk ska veta om den kamp jag haft med mig själv och min relation till mat.
Den största anledningen är just för att jag kämpar så hårt med att bli "frisk", och det är också det min riktiga blogg handlar mycket om. Missta inte det att bloggen bara(mestadels) kommer handla om mat och träning med att gå ner i vikt. Det är inte det bloggen, eller mitt projektarbete handlar om.
Mitt projektarbete handlar om hälsa. Inte bara fysiskt, utan även psykisk.
Jag kommer(inofficiellt) även ta med mitt tillfrisknande från min äs som en del av del hela.
Självklart bör jag väl bli av med de extrakilon jag satt på mig, och visst vill jag gärna det, men det är inte mitt mål med bloggen eller projektet, att gå ner i vikt, och verkligen inte till en ohälsosam vikt.

Om ni lovar mig att hålla detta för er själva så varsågod, gå in här. Jag litar på er nu♥


Jag kommer inom några timmar att ta bort länken.
Jag ber er som kommer att hinna se detta, att INTE ge ut adressen till någon annan vän, eller någon som frågar om den,
utan be dem istället skriva till mig och fråga om den.
Kan du se detta inlägget, men länken är borta?
Skicka ett e-mail till mig( perfektion-46@hotmail.com )
och skriv ditt riktiga namn, gärna lite om dig själv och varför du vill ha min bloggadress,
skickar jag(troligen) länken till dig.
Jag kan även säga det att OM någon skulle läcka att denna bloggen tillhör mig, så kommer jag stänga ner denna bloggen. För alltid.


http://img3.visualizeus.com/thumbs/09/04/04/fragile,girl,sensual-b107fb97c73d30fd09e605e2f73a782a_m.jpg

Motsats...

Nu för tiden så äter jag bara för att jag måste. Innan gjorde jag allt jag kunde för att undvika att äta, oavsett hur hungrig jag var.

Mmmhm. Vi får se hur mitt lilla experiment kommer att fungera.

Jag har funderat fram och tillbaka om jag ska lägga ut länken till min hälsoblogg, men risken finns ju att jag då blir upptäckt om någon lyckas koppla mig till denna bloggen....

Vad säger ni?
Hur många är intresserade av få webbadressen till min andra blogg?


Mitt fett

Nuvarande;
Vikt: 65.0 kg
Fettprocent 29%(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


ca 19 kg av min kroppsvikt är rent fett...


mitt mål är att ligga runt 21% fett och ha gått ner ca 7 kg om 5 månader.

vad gör vi?
NU KÖR VI!


Awesome!

Jag är TRÖTT!

På vad? Undrar ni då?

SKITMAT!
Säger jag då.


Jag känner inte längre "sug" efter särskillda saker, och jag är trött på sötsaker... Jag väljer hellre yoghurt än glass... Jag väljer hellre ett äpple än godis.

Fattar ni hur gött? Det blir ju en superstart mot mitt(VÅRT!) nya liv.

Dagens frukost är gröt med banan och ett gigantiskt glas vatten. Ska snart iväg och jobba. Efter det ska jag rösta.


Vad ska DU rösta?


Same, but different

I samband med mitt projektarbete kommer jag att starta en blogg där folk kommer att kunna läsa om min väg mot hälsa och en vältränad kropp. Det är ju i princip samma sak som jag skriver här i bloggen(fast här är jag lite mer extrem och ärlig...) men där kommer jag att vara öppen med vem jag är. Där vet ju ingen om mina tidigare(händer dock fortfarande då och då) problem med bulimi och äsun.

Eftersom jag blev sjuk i höstas och inte har tränat så har jag gått upp nästan 10 kilo, min kondition och självkänsla ligger i botten. Jag kommer alltså börja träna och äta nyttigt. Gå ner i vikt på det bästa sätt som finns egentligen. Jag kommer fortfarande att blogga här såklart. Men det är slut med svältmetoder och andra självdestruktiva beteenden. Jag siktar på en hälsosam livsstil som jag ska ta med mig resten av mitt liv. Förhoppningsvis kommer jag på vägen att bli av med min ohälsosamma relation till mat. Jag vill bli av med min ätstörning en gång för alla!

Någon som är med mig?
Någon som vill bryta det onda mönstret, och vill känna sig fri igen?


No fear of the dark

Ikväll ska jag ut. Boy am I glad it's dark in the clubs! Så slipper jag oroa mig lika mycket över hur jag ser ut. Tyvärr har jag dessutom fått en finne mellan brösten(som är min största tillgång) så dom måste jag dölja....

Jag har en partyklänning som jag bestämt mig för att jag inte få använda förrän jag väger 58 kg. Har ni några sådanna... "smalkläder"? Kläder som ni ska krympa ner i eller som ni inte får använda förren en viss viktminskning?


Projektarbete - fat to fit!

Imorgon är första mötet med min handledare för mitt projektarbete. Ämnet är Idrott. Vet inte riktigt än vad jag ska göra, men jag vet att det ska ha å göra med att jag ska börja träna röven av mig(bokstavligt talat)


Någon som har någon idé om vad jag kan göra?


Let's get this party started

Jag är så jävla trött på mig själv. Bara sitta hemma och tycka synd om mig själv för att jag sjuk och fet. Jag är så jävla bortskämd att jag inte kan uppskatta det jag har. Men nu är det slut på det. Herregud, man kan ha det jävligt mycket sämre än mig. Mitt (egentligen)enda problem är min självkänsla. I've got money, looks, brains and love. Fan, jag måste lära mig att jag inte kan vara perfekt.


Jag vet vart jag vill i livet. Jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut, så det är bara dags att börja jobba mig mot den visionen.


Vill man ha någonting så får man kämpa för det. Man kan inte få allt på ett silverfat, så som jag fått allting annat.
Detta vill jag ha:


Vi gillar det

1a september(fasen vad tiden går fort!), ny månad. Vem gillar inte den där extra pushen för en nystart?

Jag måste komma på någon plan för hur, och vad jag ska äta. Igår åt jag ingenting fram till klockan 5 typ.. Näh, viktigt att äta frukost ju så det måste jag se till att göra, men jag äter ju aldrig mat i skolan så någonting måste jag ha. En frukt eller nåt. Ett tag hade jag ju med mig naturdietpulver och en shaker. Låste in mig på toaletten och fixade. Inte väldigt mysigt om man säger så.. Fast mätt blev jag ju.


Idag blir det havregrynsgröt till frukost och ett äpple till lunch. Är hemma senast klockan tre, så det står jag mig lätt på.Hoppas att det går bra för er alla! Har saknat er :) Tyvärr har jag väldigt lite tid över till att läsa era bloggar, och jag hinner inte lägga lika mycket tid på bloggen som jag önskar. Men ska försöka bättra det. Vad skulle jag göra utan er liksom?Miranda Kerr har ju överlägset snyggast kropp av allihopa!