Mjukstart

Frukost: äggvita + tabletter(omega3, lose it, järn & multivitamin) [15]
Mellanmål: äpple [55]
Lunch: tonfisksallad [150]
Kvällsmat: aprikoskräm m. mjölk [200]Träning: 1 h spinning + core

The beginning

Vaknade vid 9 av mig själv, vilket är rätt konstigt med tanke på att min sömn blivit väldigt stört mitt i natten, då min pojkvän kom hem från fest halv 3.Nu sitter jag och dricker vatten, och lyssnar på john mayer. dagens frukost fick bli en kokt äggvita + omega3, järntabletter och 2 st lose it(klicka på länken för att läsa om vad det är).


Ska träna om två timmar - spinning, och mage&rygg.

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, och plugga lite. Håller på att göra ett arbete om ortorexi. Haha, när jag förklarar för folk vad det är så säger de alltid "aha, som du har då eller?" men då skrattar jag bara bort det och ljuger om att jag fortfarande äter jätteonyttigt. Ska ha en intervju med en som har ortorexi i mitt arbete - men kommer egentligen intervjua mig själv, haha vilken fuling.
Vet inte om några i klassen misstänker nåt, eftersom ingen sagt någonting, men jag äter aldrig i bamba(matsalen). Aldrig.
Ursäkta röran!

Bloggen ser lite sisådär ut, men jag ville fixa någonting så snabbt som möjligt.


Eftersom jag tog bort den tidigare bloggen, men samma adress, så krånglar det på bloglovin. När jag provade att följa mig själv, så finns endast de gamla inläggen kvar... Någon som vet vad man ska göra?
Jag hoppas verkligen att alla gamla läsare, OCH NYA, hittar hit. Ni får mer än gärna länka till er blogg, här i en kommentar, så jag hittar er. Ni är ju anledningen att jag börjar blogga såhär igen♥.

Jag skulle bli tacksam om ni hjälpte till att sprida runt detta till andra - att jag börjat blogga igen.


Tillbaka

Det är jag, downdowndown, som är tillbaka.

Tog en tid borta ifrån bloggen i hopp om att bli frisk, och må bättre. Men sanningen är att jag aldrig mått sämre än sedan jag slutade med äs-bloggandet. Jag saknar det, och jag saknar er.


Men nu är jag tillbaka för att stanna! ♥