I natt jag drömde något som....

I natt drömde jag om mitt ex. Någonting som jag ofta gör. Jag tänker på honom. Minns våra stunder tillsammans. Hans doft. Känslan av att vara i hans närhet. Lyssnar på våran låt. Titta på bilder på honom. Saknar? Nja.. Nej. Eller? Han är den enda förälskelsen som har tagit bort min hunger.

Skuldkänslor? Förvirring? Irritation? JA!

Jag har världens bästa pojkvän, som jag inte kan tänka mig att leva utan. Ändå tänker jag på mitt ex, som är en idiot, och som det aldrig skulle kunna finnas någon framtid med. Han är dum i huvudet. Han behandlade mig inte som jag förtjänade. Ändå var det jag som gjorde slut. Varje gång. On and off i 3-4 år. Jag kan inte släppa det. Jag har inte fått det avslut jag behöver. Jag vill veta, jag behöver höra från honom att jag faktiskt betydde någonting för honom. Så som han gjort för mig. Jag har hört andra säga det. Att han berättat för dem att jag var speciell. Ord, utan mening bakom? Jag vill bara höra honom säga förlåt. Och att jag var speciell. Han visade det aldrig. Han har vart med säger hundratals tjejer. Varför skulle jag betyda mer? Jag vet att chansen att just jag var speciell för honom inte är särskillt stor, och han tänker säkert aldrig på mig längre. Men i mina drömmar är jag hans allt. Allt han tänker på. Det finns ingen annan än mig och han kan inte leva utan mig.

Varför bryr jag mig? Jag vill inte ha honom. Jag vet att det inte finns någon framtid med honom, och jag älskar min pojkvän till döds. Varför, varför, varför kan jag inte släppa honom?




Grattis om någon lyckats läsa igenom allt. Någon som känner igen sig?
Någon som vet hur man gör för att släppa taget om en människa?

http://s.myniceprofile.com/myspacepic/196/19628.jpg

Kommentarer
Postat av: prinsen

Tiden är det enda som läker sår, säger dem. Det är hittills det enda som iallafall inte gör ont.

2010-05-15 @ 01:19:25
URL: http://caspians.blogg.se/
Postat av: cherry

Jag är i precis samma sits som du! så jävla jobbigt :/

2010-05-15 @ 09:08:56
URL: http://icecherry.blogg.se/
Postat av: V

jag förstår dig, är i samma sits. eller inte riktigt, har bara ett ex. ingen ny. men det är ändå inte så att jag vill ha tillbaka honom. orden skulle kunna vara tagna från mig själv. jag tror att man måste leva med att vissa personer alltid kommer finnas i bakhuvudet.. mer eller mindre ofta!

2010-05-15 @ 11:40:59
URL: http://vandaliserad.blogg.se/
Postat av: skinnylove

tiden läker alla sår, bara att vissa tar lite längre tid och att det alltid kommer finnas ärr. Den första kärleken är alltid den som sitter kvar längst, så är det:/

2010-05-15 @ 16:09:55
URL: http://skinnylove.webblogg.se/
Postat av: N

Jag tänker ännu på mitt ex ibland, inte för att jag vill ha tillbaka honom - mera på vad han hade som min nuvarande saknar.. Låter elakt, men jag skulle för allt i världen inte byta tillbaka!

2010-05-16 @ 21:47:52
URL: http://smallintown.blogg.se/
Postat av: Ellie

Fyfan känner igen mig som FAN. Mitt ex var verkligen århundradets as och gjorde saker mot mig som verkligen förstörde mig. Det var jag som gjorde slut precis som i din situation och jag vill också bara få någon sorts bekräftelse, att han verkligen ångrar det han gjorde och att jag inte bara var en slit och släng. Fan :(

2010-05-17 @ 23:57:59
URL: http://perfectalteregos.blogg.se/
Postat av: Ellie

Tiden läker alla sår förresten. Pff. Alldeles för lång tid isf. Gjorde slut med honom för ett eller två år sedan nu.



Oj jag bara öppna upp mig här xD Hope you don't mind...

2010-05-17 @ 23:59:30
URL: http://perfectalteregos.blogg.se/
Postat av: Fruit

jag känner igen mej, fast att jag inte har något ex. Men jag har "gamla" förälskelser som aldrig blev något. Så jag förstår till viss del i alla fall:)



kram<3

2010-05-21 @ 12:50:46
URL: http://onlyfruits.blogg.se/
Postat av: Andrea

Hej!



Just nu kan du vinna två burkar Diet Fuel som fungerar som måltidsersättning eller mellanmål vid viktnedgång och fettförbränning utan att förlora muskelmassa.



Titta gärna in och var med och tävla! http://andreahansson.blogg.se/2010/may/utkast-maj-23-2010.html

2010-05-23 @ 11:35:26
URL: http://andreahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback