Fucking monday

Ny vecka innebär skola. JAG HATAR SKOLAN! Får ont i magen när jag tänker på att jag ska dit. Det är exakt 100 dagar kvar tills skolavslutningen. Det som är bra med det är att jag har lång tid på mig att gå ner i vikt, men det dåliga är att det är så jävla många skoldagar kvar!!

Jag började gråta igår när jag pratade med min pojkvän om det. Fattar ni!? Jag hatar skolan så mycket att jag gråter för att jag ska dit!


Kommentarer
Postat av: b

Sv; Alltså, det mesta som finns i den är nog tankar, matdagbok och olika thinspo citat som gör mig peppad. Även ett löst papper sen i somras där jag bara rasade i vikt. Kort och gott är det mest som en pepp-bok. Måste ta tummen ur och lägga in lite thinspo bilder också. Men som du hör är inte jag heller speciellt kreativ när det kommer till kritan, haha.



Och angående skolan, du kanske kan byta till någon annan? Det där lät ju fasen inte kul..

2010-03-01 @ 10:33:51
URL: http://nevertoothin.blogg.se/
Postat av: Matti

Hm.. Skolan ska verkligen inte vara någonting så hemskt när det är en sådan gigantisk del av ens liv. Jag trivs inte heller i skolan. Alls. Men det är bara för att jag är lat och det vet jag. Min skola är underbar - men jag har svårt att ta mig ur sängen på morgonen. Så egentligen är inte skolan problemet - utan jag. Haha. Men jobbigt med skolan tjejen. Det ska nog gå bra... Du klarar det. kram.

Postat av: fight for the "fit for fight"

förstår verkligen den känslan... gråter också när jag tänker på den, eller ja mest när man måste formulera tankar runt det.

Det är fan en mardröm, på massa olika sätt... hemskt...

men du kommer klara det, du är stark och vacker, kram<33

2010-03-01 @ 19:24:06
URL: http://fightforthefitforfight.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag hatar skolan med. Har bytt skola 5 gånger under mitt liv. Men nu går jag på distans och det funkar väl okay. Jag började störtlipa så fort jag ens tänkte på skolan. Och det visade sig att jag har social fobi och skolfobi. Och att jag inte har någon framtid då :P

2010-03-01 @ 19:30:49
Postat av: JamieJames

Känner igen mig i dina ord. Just nu försöker jag komma igång med att göra mig i ordning för skolan och sedan komma iväg dit.. Får se hur det går, brukar sällan gå så bra. Har massvid med frånvaro, jay >.<

Försök vara stark tjejen! Kram!!

Ps, bra blogg btw :)

2010-03-02 @ 05:28:21
URL: http://silversprickor.bloggplatsen.se
Postat av: caspian

gumman.. ser du inte skolan som en chans till att få kontroll?

2010-03-07 @ 21:33:48
URL: http://autumnpromises.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback