Osäkra dagar = omöjligt att planera = panik & ångest

Går ju fan inte att planera!! Jag hatar att jag har så mycket, och så många som jag måste anpassa mig för. Får panik!!!

Nu ska jag köra naturdietpuvlerdieten, och köra så gott som. I helgen blir det dock alkohol, restaurangbesök och ett långt träningspass där det kommer finnas matkontroll(wtf?).
Annars kommer jag köra på pulvret i 3-4 veckor. 4-5 påsar om dagen = 400-500 kcal om dagen.

Efter det(i april), så hoppas jag på en mindre magsäck=mindre hungrig=mindre måltider=smalare jag, och kommer köra detox så länge jag pallar. Efter det, så kommer jag bara köra på en nyttig livsstil med bara nyttig mat, och totalförbud för socker och vitt mjöl.






I min thinspobok

En ny kategori, som antagligen säger sig självt vad den kommer att innehålla.

Allt jag skriver i min thinspobok, kommer jag lägga upp här.
På så sätt har jag en backup, om jag inte alltid har boken med mig, men även för att dela med mig till er.

Ni som har thinspoböcker kan ju gärna göra samma sak, så vi får idéer av varandra.

Kärlek


Motivation!

Det finns en person, ni kanske har någon ni känner likadant för. Den personen är den som man alltid känner att man måste vara bättre än.
I mitt fall är det min pojkväns ex.
Jag måste alltid vara bättre och snyggare än henne.
Sitter och kollar på bilder på henne. Vi har olika kroppsbyggnader, men hon ser ändå smalare ut än mig. Jag MÅSTE bli smalare än henne.
Att titta på bilder på henne ger mig mer motivation än någonting annat. Typ.



Har ni också någon sån person? Eller kanske flera?

Vem/vad ger er mest motivation?


Lördag

Har jobbat här hemma idag i ~3 timmar här hemma idag, och tjänat ihop en hel del cash. Har spelat kort med föräldrarna, lekt med hunden. Imorse var jag hos min pojkvän och tittade på OC.

Låter inte mycket, men har haft något att göra hela tiden faktiskt. Har inte ens tänkt på mat idag! :)

Ikväll är det melodifestivalen(jippi!), och jag har sett till att vi inte har något snacks, så ikväll blir det té och lite vindruvor för min del.

Hade planerat min vecka väldigt exakt, men nu blir det lite ändring eftersom ett träningspass krockar med att jag ska följa med en vän som ska göra abort...

På måndag blir det inte bara ny vecka, utan också en helt ny månad -snacka om tid för nystart! Jag ska inte bara försöka gå ner i vikt, utan bli nyttig också! Att tacka nej till tårta och sådant är inte ohyffsat, egentligen. Varför får man för sig att det är det?




Det värsta är över

Okej, det kunde vart värre. Tårtemardrömmen är över. Har fått i mig mindre än 1000 kcal totalt, men det är inte långt ifrån. Som tur är, så är klockan ganska mycket, så jag kanske slipper undan med bara en kopp té innan nattedags.

Sitter och skriver i min thinspirationbok.
Just nu skriver jag mål, och delmål, BMI, belöningar osv. Sedan ska jag skriva anledningar till att jag vill bli smal och få en perfekt kropp.



Hur många av er har en thinspobok?


VÄRRE ÄN JAG TRODDE

Pga missförstånd här, så står det en kladdkaka i ugnen OCH en gräddtårta på köksbänken... HJÄLP

Dåligt samvete

Skolkar idag.
Inte konstigt att jag har 30% frånvaro när jag skolkar heeeela tiden.
Men det är inte konstigt att jag skolkar med tanke på att jag hatar skolan.
Födelsedag idag(inte min) men jag hoppas att det inte blir tårta eller kladdkaka eller nåt. HA! Jaja.
Klockan är halv 11 och jag har bara fått i mig 30 kcal från en stor kopp té MED MJÖLK -åh, jag är så dålig-


Fettet är i vägen!

Tjejmiddag i helgen.
Jag vill inte gå för att det kommer tas bilder, och jag vill inte bli tagen på foton förrän jag gått ner några kilon...
Nästa helg ska jag iaf på fest. Undra hur mycket jag kan gå ner tills dess... Får undvika kameror helt enkelt :(


ett jävla fetto är vad jag är.


En bra dag!

Frukost: ingen (aja baja!)
Mellis: Ramlösa, red bull light [8]
Lunch: Allévo måltidsbar [220]
Mellis: Allevo måltidsbar [200]
Middag: Omelett [190]
Kvällsmat: Té m. mjölk(jag vet att jag skulle sluta med mjölk i téet, men det är svårt!) [30]

Totalt 648 kcal

Träning: kämpat mig genom snön i över 1 timme - det är ju faktiskt jobbigt!


Jag har damp!

463 inlägg nu. Älskar bloglovin♥

Ska först planera nästa vecka, och sedan skriva upp här i bloggen, sedan läsa alla bloggar, och samla kraft och motivation. Jag kommer ha att göra iaf ;)

Haha, jag prioriterar bloggandet före skolarbetet. Säger väl en hel del om mig. Jag är sjukt lat. Hatar skolan. BAAAJS.

Och just det. Jag har inte vägt mig på länge. Vågar inte göra det eftersom jag känner mig så jääävla fet. Kommer väga mig när jag tror att jag gått ner en del. Funderar på att byta belöningarna också. Tuggummi, light-läsk och läckerol gör det ju lättare för mig att gå ner i vikt. Får se hur jag gör...

Kärlek


Feels like mondaymorning

Detta känns som måndag för mig. Har bara vart i skolan 1 enda lektion denna veckan. Pojkvännen är orolig för att jag skolkar så mycket. 30% frånvaro... Men jag skolkar ändå.
Har en lång, och ensam håltimme framför mig. Ska passa på att planera ordentligt, men försöka vara diskret, så ingen kan se mig. Sitter i korridoren nu.
Har jag nämnt att jag hatar min skola?

Hann inte äta frukost innan jag åkte till skolan, och nu är det för kallt, och snöigt, för att jag ska orka gå till någon affär för att köpa något att äta. Hittills har jag bara fått i mig en red bull light, och lite ramlösa.

Vet att jag måste äta något mer. Får pallra mig iväg sedan för att köpa en måltidsbar eller nåt. Kommer inte vara hemma förrän vid 5-6 tiden idag.

Förlåt till er, mina älskade vänner,
för att jag varit så inaktiv senaste dagarna. Nu när jag får börja träna igen så kommer jag må bättre, bli gladare, det kommer gå bättre med maten = jag kommer få mer lust och motivation att skriva inspirerande grejer här i bloggen.

Vill att ni ska veta hur mycket era kommentarer betyder. Speciellt nu när jag mår så dåligt. Jävla kaos alltså!

Kärlek till er!



Läkarbesöket

Var hos läkarn idag.

Lågt blodtryck och järnbrist. Ska undersökas vidare hos en läkare som ska undersöka vidare.
Men det var grönt ljus för att träna - om jag inte kör lika mycket som jag gjorde innan(minst 10 timmar i veckan -intensivträning).


Some people leave

Förlåt.
Har inte skrivit något idag. Några som står mig väldigt, väldigt nära har förlorat någon. Måste vara här som stöd för dem. Därför prioriterar jag inte bloggen just nu. Stannade hemma från skolan pga detta.




341

341 olästa inlägg på bloglovin. Och jag hinner inte läsa ikväll, vilket innebär att jag kommer ha massa att underhålla mig med imorgon! :)

Dålig dag igår. Dålig dag idag. Jag har mått sämst. Men ska se till att göra klart en planering för imorgon, så allt går bra - så jag blir glad!

Verkar som att alla skolor är stängda pga snön, förutom min. Yay. Eller inte alls. Inte bra ett dugg. Är sjukt skoltrött. Trött på allt och alla.

Ja, som ni märker så har jag haft en jävla dålig dag.


Till dig, Mia

Hon kommer och utnyttjar oss när vi är som mest sårbara.

Mia

Hej Mia. Första riktiga besöket i år. Jag bad dig dra åt helvete, men du gav dig inte. Jag vill inte ha dig i mitt liv längre. Jag trodde jag skulle kunna få dig förstå det. Men du ger dig aldrig va?
Jag kommer inte ge upp. Du ska ut ur mitt liv. För alltid. Inte ens besök då och då, någon gång varje halvår. Jag vill att du ska försvinna för gott, och ALDRIG komma tillbaka. Fattar du det? Du fick mig att sjunka så jävla lågt idag.
Jag var sårbar, och det utnyttjade du. Jag hatar dig, Mia. Jag hatar dig!!


http://anamiasimone.bloggsida.se/files/2009/04/la_bulimia_1.jpg


Faiaiaiaiaaaail

Så går det när jag inte hinner planera. Fail dag. Orkar inte fortsätta göra mig, ana, och er besvikna.

Imorgon får det bli skärpning. 1 timmes spinning. Morgonsimstur också!

Ska planera klart allt ikväll. Om jag hinner. Min pojkvän är sååå needy. Vi träffas varje dag, sover med varandra varje natt. Ändå tycker han att vi ses för lite. Jo, tjena!
Men det är klart. Jag saknar honom också när jag inte är med honom, men jag behöver space. Och det får jag varken här hemma eller hos honom.

Okej, snacka om att byta samtalsämne.
Nåja. totalfailad dag. Choklad, rostade mackor, knäckebröd och matpaj. Just det - turkisk peppar också... JAG ÄR TJOCK JAG ÄR TJOCK JAG ÄR TJOCK.

Känner hur Mia knackar på min axel.
Hon petar på min feta mage, och visar med sina två fingrar hur jag borde göra. Men nej. Jag är starkare än så. Jag har lovat mig själv, er, LP och min pojkvän att lämna det bakom mig. Det har jag gjort också. Men hon försöker ändå. Hon ger inte upp.
Well, fuck you Mia.


Kommentarssvar

Anonym: Du kan ha Järnbrist "Anemi" Te.x om du står upp för fort och ser svart framför dig så är det ett tecken. Bara att gå till apoteket och köpa duroferon "tror jag det heter" och ta det var 3dje dag. Så du inte får massa biverkningar som jag fick :P

Svar: Har vart hos läkarn och tagit prov för järnbrist. De sa att de skulle ringa om något visade sig vara "fel". Det har dom inte gjort. Har dessutom käkat järntabletter, under denna yrsel-perioden, men det har inte blivit bättre av det.



Jag har bokat läkartid nu i veckan. Med en annan läkare. :)

Gammal bild på mig

Hittade en vääldigt gammal bild på mig. Här vägde jag 54 kg tror jag. Men då hade jag inte blivit "kvinna" än. Så jag hade knappt höfter, små bröst. Jag var otränad, så jag hade knappt muskler. Nåja.
The point is, att jag kommer se mycket smalare ut nu, när jag når 54 kg.

Hoppas att jag får behålla mina bröst när jag går ner. Har gett bort alla mina gamla BHar med kupa under D...



"Tjock" thinspo

Om ni undrar varför jag, ibland, har thinspiration på kvinnor som inte är speciellt smala - så har jag dom för att kvinnorna &/ bilderna är vackra. Och det ger(iaf mig) pepp att bli SNYGGARE, och smalare ofc.


Better in time

Fasen också! Hade planerat att åka till gymmet innan skolan, men känner mig alldeles virrig i huvudet. Denna jävla yrseln alltså!

Så nu blir det nog ingen skola heller för den delen.

Tar längre tid att ta sig dit&hem än vad själva lektionen är. Haha, det tar säkert dubbelt så lång tid att ta sig dit&hem med tanke på all snö!
Dessutom är den lektionen idrott, så jag pallar inte vara med när jag känner mig on the edge att svimma.



Vill bara klargöra en sak. Min yrsel har ingenting med näringsbrist att göra. Har haft detta i.. Herregud. 3 månader nu. Nej. 3 OCH EN HALV!! Det är sjukt. Är så jävla trött på det. Mina muskler, min styrka, min kondition. Allt är puts väck. Tränade som ett AS innan jag blev sjuk, och var nästan i mitt livs bästa form. Sen fick jag detta.


Idag ska jag bara vara hemma och plugga. Ska lämna in bokrecension på två böcker(som jag inte läst) imorgon. Jippi!

Kommer försöka göra klart det så fort som möjligt, så jag hinner läsa alla drygt 250 olästa inlägg på bloglovin.



Melodifestivalskvällen

frukost: naturdiet [100]
middag: lax + grönsaker [400]
kvällsmat: té, russin, skorpor [400]

totalt ~900 kcal



Ooops

Klockan är snart halv 5, jag ha bara fått i mig 100 kalorier, och är knappt hungrig.
Men snart blir det middag. Lax med.. får se vad det blir till. Jag kommer ta mycket grönsker till iaf! ;) Ofc.


Hur har det gått för er hittills, denna underbara, snötäckta, lördag?

BLOGG.SE DAMPAR!
Orkar inte med all jäkla shit pga några småändringar. Såååå ovärt!
Kan inte ens lägga in en bild! Och det gick knappt att logga in heller. Åååh

Morgon hos babe

Frukostdags. Har gjort en stor kopp chaité, och en portion naturdiet.
Är dock inte hungrig. Än. Har druckit 1 dl naturdiet=20 kcal.
Men kommer dricka upp allt ändå. Behöver näring. Är sjukt trött på att alltid vara yr.


ANYWAY. Ikväll är det melodifestivalen, här i Göteborg. Kommer titta på det hos boyfriend, för då slipper jag undan massa onyttigt snacks som vi har hemma hos oss på lördagar.

Hade tänkt gå promenad idag, men vet inte om det går. Det snöar sjukt mycket, och den orörda snön går typ upp till rumpan.

Är rastlös. Förlåt, men jag kommer inte på mer att skriva nu...

Kommer skriva upp allt jag ätit sedan. Blir nog mestadels naturdiet...



Sovdags!

Sitter i pojkväns säng. Han är på fest, och kommer inte hem förrän om en timme(om inte mer)...
Ska skriva lite till i min thinspobok, och sedan sova. Lär inte bli något knull ikväll eftersom han kommer hem så sent. Slipper tänka på min degiga mage då iaf...

Fast det konstiga är ändå att jag känner mig snyggare, ju oftare vi har sex. Aja, my mind is fucked up.

God natt darlings!
Tack för alla kommentarerna. Stora som små. Alla värmer. Sjukt mycket. Jag älskar verkligen er, och ert stöd.
I like you guys a lot♥


Dagens vikt

60.8 kg
Samma som igår. Fail.
Inte ens ett hekto ner.
Vill väga under 60 efter helgen.
Tror ni jag klarar det?
Jag måste fan klara det.
Klarar min inte i skolan utan tuggummi


IRRITERAD!

Min morsa har vart på jävla menshumör hela veckan. JAG ORKAR INTE MER!!!!!!!!!!
Alltså jag längtar helt sjukt mycket tills jag kan flytta hemifrån.


Tacos med familjen ikväll. Blir köttfärs och grönsaker för min del, men det lär väl bli en hel del kalorier ändå. Fan.

Nåja, imorgon börjar jag komma in i rutiner igen. Kanske åka till gymmet också. Ja. Får börja dagen med gymmet. Det blir bra. Sedan vara duktig och söka jobb, plugga osv.

Förlåt för att jag är så omotiverande idag.
Är på dåligt humör. Pga mor min, såklart.

Imorgon, när jag tränat lär jag vara mer motiverad, och inspirerad än på riktigt länge!!



Soon back to reality

Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att det är lättare med maten då man går i skolan, än när man är hemma hela dagarna. Själv. Med massa mat i skåp, fyl och frys...


Kommer sova hos min pojkvän nu fram tills nästa helg. Då kommer jag kunna ljuga och säga här hemma att jag äter där, och när jag kommer dit, säger jag att jag åt hemma.

It's perfect!

Måste försöka komma igång lite smått med träningen också. Även om det inte är mycket. Yrseln kanske blir bättre om jag rör mer på mig? Fast det är klart. Det är ju inte så kul att träna när man känner sig svimfärdig hela tiden.



Måste kila. Hunden kissade precis på govlet. Dags att gå ut och leka i snön med henne nu.


Torsdag!?

frukost: knäcke m. keso & grillkrydda, té [75] (äckligt med grillkryddan+keso. ta kanel+keso på istället!)
mellis: quornbullar [135]
lunch: äpple [57]
mellis: yoghurt + bär [240]
middag: kyckling, potatisgratäng [450] (middag med familjen... fucks everything up)
kvällsmat: té

totalt 957 kcal - inte totalfail, men inte bra... imorgon ska jag undvika middag med familjen. får fly till gymmet eller nåt.




Inte som planerat, men inte dåligt

Svar till anonymous: ja, varför inte skaffa blogg? :) jag kommer bergis följa!



Hade planerat att äta frukost kl 9.00. Nu är klockan 10.13...

Kanske dags att ta något nu. Mmm.

Det får bli ett knäcke med keso&grillgrydda.


Pinsamt

Så går det när man släpper kontrollen.

60.8 kg -iiiikh


Imorgon ska jag väga mindre. Dagen efter det ska jag väga ännu mindre. Sen mindre, och mindre och mindre.
Ca 10 kg vill jag gå ner.

Kan ju nämna det också att jag vart sjuk i fan snart 3 månader, så jag har ju inga muskler kvar, typ. Vilket innebär att jag är fetare än när jag vägde så mycket och tränade. Jag är tjock. Jag är fet. Nu ska jag neeer. Jag ska downdowndown.



Såhär tjock känner jag mig nu.
Det e säkert så jag ser ut på riktigt också.
http://1.bp.blogspot.com/_ijU8xX9PNM4/Sk-JMIAnshI/AAAAAAAAGqg/mFLFHI96J_c/s400/z196175492.jpg


Mina belöningar

60 - får tugga tuggummi
59 -
får dricka light läsk
58 -
läckerol & dietorelle tillåtet
57 -
köpa "flätbältet" jag suktat efter
56 -
gå på bio
55 -
träffa en läsare/annan bloggare
54 -
köpa locktång
53 -
köpa kläder för 500 kr
52 -
köpa hur mycket kläder jag vill
51 -
nya träningskläder
50 -
en snygg kropp är belöning nog

(har faktiskt ingen aning om vad jag väger nu...)

Tack för alla förslag! ♥


Kloka ord

"Det finns inte försöka, bara göra!"

BARA GÖRA!





Belöningar!?

Ge mig tips på belöningar, för när jag når mina delmål!! ♥

Tisdag

Är ensam hemma, och det är jävla skönt ska jag säga er!!
jag kan sitta och lyssna högt på proana låtar, titta på thinspo osv. utan att oroa mig för att någon ska komma och titta på vad jag gör.

Just nu sitter jag och klurar lite på olika belöningar jag kan ha när jag nått mina olika delmål. Jag ska också planera maten för resten av lovet.

Idag hade jag tänkt ta det lugnt, INTE plugga eller söka jobb. Imorgon däremot, då ska jag skicka CV och brev till alla ställen jag kan komma på! Och plugga ska jag också göra. Har ganska mycket att göra. Ångrar att jag lämnade matteboken i skåpet, i skolan, eftersom det är det enda plugget jag faktiskt tycker kan vara rätt kul.



Just nu känner jag mig sjukt uttråkad, och rastlös. Det är inte bra eftersom det ofta innebär att jag äter då...
Nej, nu går jag och gör mig en kopp té och dricker UTAN mjölk.



Den nya, hållbara planen

Guidning för mig nya, hållbara diet, som jag ska hålla tills jag nått mitt mål(och efter, med små justeringar) med undantag av detoxperioder då&då.
  • Jag får inte köpa några kläder till mig själv förrän jag väger under 56 kg
  • Äta många, små & nyttiga måltider var 3:e timme
  • Måltider ska utgå från protein
  • Undvika kolhydrater - efter lunch
  • Lära mig dricka té utan mjölk
  • Alltid ha med mig vattenflaska (minst 2 l/dag)
  • Minst 500 kcal/dag
  • Max 1000 kcal/dag.
  • Max 1500 kcal/dag om jag tränat bort mer än 500 kcal
  • Endast sötsaker(sockerfritt godis, läckerol och liknande) på lördagar
  • Undvika alkohol
  • Totalförbud för godis, kakor, glass osv.
  • Alltid äta frukost
  • Minst 4 mål/dag
  • Titta på thinspo dagligen
  • Göra en thinspobok
  • Blogga oftare - det, och ni ger mig kraft ♥
  • Promenera oftare
  • Cykla till och från skolan när snön är borta(=1.5 mil cykling)
  • Cykla/gå till pojkvän när snön är borta
  • Cykla/jogga till gymmet när snön är borta
  • Väga mig minst en gång i veckan
  • Träffa någon läsare/annan bloggare om någon vill (när jag väger under 56 kg)

Frukost:

Äta frukost varje dag, max 200 kcal. Vitamin-, järn-, lose it- och omega3 tabletter varje dag

frukostförslag -
½ port havregrynsgröt med kanel&kardemumma/hallon + té
en frukt och ett knäcke + té/kaffe
keso m. fun light
keso m. kanel&kardemumma
keso m. hallon/blåbär
1 knäcke m. keso + té/kaffe
1 ägg, 1 knäcke + té/kaffe
2-3 äggvitor, frukt + té/kaffe
morötter
omelett
måltidsersättning
avokado

Lunch & Middag:
Utgå från någonting proteinrikt. Undvika kolhydrater. Grönsaker tillåtna, men helst undvika rotfrukter.
* = grönsaker/sallad. Helst undvika rött kött.

lunch & middagförslag -

kyckling *
quornfilé *
tonfisk *
lax *
qourntacos
omelett
broccoligratäng
kött- & grönsakssoppa
tomatsoppa
varma koppen
wokade grönsaker med ex. kyckling
naturdiet
måltidsersättningsbar

Mellanmål:

Max 100 kcal för ett mellanmål

mellanmålsförslag -

äpple
päron
kiwi
apelsin/grape
you get the point - frukt i allmänhet(helst inte banan)
naturdiet
grape
måltidsbar
1 näve flingor/müsli utan mjölk
knäckebröd
keso m. tillbehör
gröt

Övrigt & Sötsaker


förslag -

läckerol
dietorelle
måltidsersättningsbars
tuggummi
extra drops
sockerfritt godis
mörk choklad
krossad is med fun light (slush puppie)
fryst fun light(isglass)
light läsk



Mål: < 52 kg




236

I have a lot to do. Har 236 inlägg på bloglovin framför mig. Nu är det dags för mig att tagga, nu fasen ska jag komma igång, jag kommer tillbaka. Jag känner det. Min drivkraft är jävligt stark nu. Kom in på en tjejs blogg, som gått ner över 20 kg. JAG ÄR PEPP!!

All kärlek till er. Ni ger mig kraft, och styrka. Ni är där för mig, även om ni kanske inte är medvetna om det.

♥Kärlek♥


Morning

Nu är jag, for once, helt ensam hemma. Snart kommer syster och pappa hem med hunden.
Då är det bara vi. Jag och hunden sen.

Hon är bara en bebis, så hon behöver attention heeeela tiden. Men jag kommer skriva ändå. Och planera. Samla krafter för att ta tillbaka kontrollen. Min älskade kontroll

Förresten, vad tyckte ni om tipsen? Säkert inte så mycket nytt, men ingen har lite ont av repetition/påminnelse.


För mig går det inte bra. Jag vågar inte väga mig.

Jag hade inte tänkt väga mig förrän i april, men ju oftare jag väger mig, ju bättre går det. Faktiskt. Men min våg är inte digital, och är skitkass!(jysk 39:-) Nej, idag när det ändå bara är jag och hunden, så kommer jag sätta upp en plan. Jag pallar inte dra ut på det längre, jag måste ta tillbaka kontrollen. När jag och älsklingen har sex, så är det enda jag tänker på, att han inte ska titta på mina feta lår, eller degiga mage.


Funderar också på att sänka mitt mål. Till 50 kg. Vi får se när jag närmar mig målet hur det blir med det. Tills dess får målet vara 52.



Hur går det för er?
Bra hoppas jag


SHIT HELVETES FAN

mamma har vart här nere och suttit bredvid mig två gånger. båda gångerna har min thinspobok med ana-tips legat öppen... tänk om hon såg? eller hade hon sagt nåt då? FUUUUUUUUUUUCK jag såg att den låg öppen precis nu. HELVETE

En utmaning, till er, som gynnar oss alla

Jag är ute efter att hitta så många andra ana/mia bloggar som finns, eftersom det ger mig grym motivation.

Därför utmanar jag alla er som läser detta att göra ett inlägg, och länka till minst 10 bloggar ni följer, och att utmana 5 st att göra samma sak.


På detta sätt kan vi hitta varandra lättare, och det är väl bra? ♥



Bota hungerkänslor & undvik hets

  • Sov, ta en powernap
  • Drick vatten, té, kaffe eller fun light
  • Krossa is, häll på lite fun light och ät som isglass
  • Gå promenad, powerwalk
  • Sätt på partymusik och dansa röven av dig
  • Träna
  • Läs en bra bok
  • Plugga
  • Spela spel (the sims är min favorit!)
  • Var inne på datorn, sök gärna på gå-ner-i-vikt-tips
  • Ring, eller träffa en vän
  • Lek med ditt husdjur, om du har något
  • Ha sex, om du har mjöligheten
  • Ta hand om ditt yttre. Ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna, raka benen, brun-utan-sol - hela kittet!
  • Titta på dig själv naken - är du nöjd med det du ser?
  • Läs hälsotidningar
  • Gör en thinspobok
  • Städa
  • Läs pro-ana citat
  • Lyssna på ana låtar
  • Rita, måla eller pyssla
  • Ät någonting äckligt, såsom pepparkorn, kaviar(om ni inte gillar det)
  • Tugga maten, men spotta ut istället för att svälja
  • Gör någonting äckligt - städa toaletten tex
  • Ät någonting kalorisnålt som sallad
  • Titta på thinspo
  • Titta på reverse thinspo
  • Planera mat för morgondagen, och kommande veckan
  • Gör en lista på varför du vill gå ner i vikt
  • Läs ana/mia bloggar
  • THINK THIN!

Biggest loser

Biggest loserfinal på 5an nu. TITTA!!!! KAN DOM KAN VI♥

Fet & ful idag

Idag har jag känt mig riktigt ful & fet.

Ganska sjukt hur stor skillnad det kan vara. Igår & iförrgår kände jag mig jättesnygg. Nu känner jag mig jättejätteäcklig, ful & fet...

Obese_People.jpg Reverse Thinspo 1 image by bone___impulse


No time for myself

Fan, jag har inte fått något tid för mig själv idag, alls. Först var jag hos älsklingen, när jag kom hem snackade jag med mamma, sedan skulle jag ta hand om vår valp(there´s the big secret I told you about), sedan kom min syster hem & pappa också. Sedan kom en kompis hit, som precis gick. PUH!

Finally on my one for once.

Jag får sällan någon "me time". Får se till att skaffa mig det. Har antagligen några timmar för mig själv nu tills min pojkvän kommer hit. Har en hel del inlägg som jag ska lägga ut här ikväll. Massa tips bland annat.

Ska bli bättre på det faktiskt, att lägga ut tips här. Jag älskar själv att läsa tips, även om jag läst/hört den förut.




Not enough

Har blivit på tok för lite blogguppdatering från min sida de senaste dagarna! SORRY!

Just idag hinner jag inte skriva mer, tyvärr. Men eftersom jag, i princip, kommer vara ensam hemma hela veckan så kommer jag kunna vara mycket mer aktiv.

Jag har börjat fixa med min nya gå-ner-i-vikt-plan, och har påbörjat min ana/thinspo-bok. LIKE! ♥ Därför är jag ute efter alla tips ni har!! Skriv gärna här i en kommentar, eller länka till någon blogg/sida som har många anatips.

Idag är det alla hjärtans dag. Jag har sagt till min pojkvän att jag absolut inte vill ha choklad. Bra där :)


Sometimes, I feel pretty

Igår blev det tyvärr ingen mer uppdatering, eftersom jag somnade! haha. Jag sov till ungefär 9-tiden, sedan blev det lite mat med mamma och pappa(paj, som smakade lite konsigt faktiskt, så jag åt knappt någonting faktiskt).
Sedan kom älsklingen min hit, och så låg vi och pratar en liten stund, innan jag däckade igen.


Sov riktigt länge idag. Sedan åkte jag och baby hem till honom, duschade, sexade, hade allmänt mysigt osv. När jag stog och granskade mig i spegeln efter duschen, så var jag faktiskt nöjd med det jag såg. Jag tyckte verkligen att jag var snygg! (Det var ingen helkroppsspegel dock). Man kunde se mina nyckelben, och bröstkorgsben(eller vad det nu heter) jättetydligt. Och jag har ganska stora bröst också. Det gillar jag faktiskt. D-E kupa, och de verkar fortfarande växa.

När jag sedan kollade på mig naken i en annan spegel, där man såg benen också, så var jag iof inte lika glad, men det är inte SÅÅ farligt.

Jag vet att jag ser bra ut, jag tycker faktiskt det. Men jag ska bli snyggare! :)

Hade tänkt börja träna lite under veckan, men det går inte eftersom jag kommer vara hundvakt nästan hela lovet! Får passa på att städa, och plugga istället, så jag får någon nytta gjord iaf.

Eftersom jag kommer vara ganska mycket ensam hemma på dagarna, då alla andra jobbar, så kommer jag kunna äta vad, och hur lite jag vill. Har köpt hem massa sallad (Y)

http://www4.pictures.gi.zimbio.com/2003+Victoria+Secret+Fashion+Show+1YHtFVdypPMl.jpg



JAG ÄR KASS!!!

Okej. Visst, jag har aldrig lyckats längre än... ca 2 veckor på ABC-dieten innan, men nu. Galet. Kommer jar bara klara 2. Ikväll ska vi äta middag, paj. Det fick jag veta nu.
Jag kan inte unvika det, och jag inser att dieten inte håller i längden. Jag menar, första faste-dagen skulle krocka med min pojkväns födelsedag. Då GÅR det inte att undvika mat.

Dessutom är det läskigt att bli så satans svimfärdig hela tiden..



Jag hoppas att ni inte blir allt för besvikna på mig. Men jag får helt enkelt komma upp med nya regler -som håller! För man kan ju inte veta i förväg hur det blir med mat när man bor hemma.

Jag får helt enkelt köra
den gamla, hederliga dieten(som alltid funkar) som innebär att träna, äta nyttigt oftare, och i mindre portioner. Och självklart hålla sig undan från sötsaker.


Fan, jag känner verkligen att jag har svikit er. Och ana. Men det funkar verkligen inte. Inte just nu iaf.



Don't hate me.

Jag skriver ett inlägg med mina regler&planer senare idag.
Jag ska försöka börja träna lite nu på lovet också. Förhoppningsvis går det bra, och jag kan börja träna som vanligt igen.


Har förresten minskat ca 1,5 cm runt varje lår. Inte mycket, men det är alltid något. Många bäckar små.


ABC - Day 2

Dag 1: 500 kalorier (el mindre) [X]

Dag 2: 500 kalorier (el mindre) [X]


Frukost: päron [60]
Mellis: äpple [70]
Lunch: tonfiskröra [180]
Middag: omelett [190]


Totalt 500  kcal




Regler under ABC-perioden

  • Jag får inte köpa kläder till mig själv förrän dieten är avslutad, i april. Sparar samtidigt pengar!
  • Om jag i värsta fall inte kan följa dieten en dag pga födelsedag eller liknande, så blir det fast dagen efter, och sedan fortsätta som vanligt.
  • Får inte väga&mäta mig förrän dieten är slut. (Blir mer spännande så)
  • Majoriteten av måltiderna ska vara protein.
  • Undvika kolhydrater
  • Sluta dricka men mjölk i téet
  • Tillåtet på fastedagar: tuggummi, fun light, vatten & té(utan mjölk ofc)
  • Max 1 frukt/dag
  • MASSOR med vatten
  • Ingen alkohol under dieten
  • No candy, cookies eller liknande
  • Efter dieten är klar, kanske träffa någon av er läsare♥

(Kanske lägger till fler regler under dietens gång)



I skolan, as usuall

Ja, nu sitter jag och smyger här med vad jag gör på datorn. Oj. Någon här inne luktar sjukt äckligt. Morgonandedräkt typ. Usch!!


Ne, nu ska jag läsa era bloggar, och sedan plugga. Har prov om några timmar. Hoppas det går bra! :)
Inga kalorier i min mage so far, men när magen börjar kurra så blir det ett päron.


Honest

Jag och pojkvän har haft det lite jobbigt senaste tiden.
Glidit ifrån varandra på något sätt, trots att vi träffas varje dag. Igår låg vi i sängen och pratade om massor. Allt. Jag berättade hur jag tolkar det är han säger att han "bara vill att jag ska vara nöjd med min kropp", och att han "säger till om jag blir för smal". Jag sa att jg tolkar det som att han tycker att jag behöver gå ner i vikt.
Han ville att jag skulle vara ärlig och berätta allt.

Jag berättade att jag börjat med ABC. Berättade dock inte hur "lite" kaloriintag det innebär. Han verkade tycka det var helt okej. Men han verkar ändå orolig. Han lovade att inte berätta för någon om hur jag äter, och det vet jag att han inte kommer göra heller.

Vi pratade om hur vi skulle komma närmare varandra igen. Prova nya saker in the bedroom osv. Gå på restaurang, bio, se film.. Bara umgås helt enkelt.



Jag har världens bästa pojkvän.
Jag ska bli världens bästa flickvän.
(världens snyggaste och smalaste också)



Miss fattie - ABC day 1

Dag 1: 500 kalorier (el mindre) [X]


frukost: Lose it-tabletter [0]
mellis: äpple [70]
lunch: tonfisk [80]
mellis: yoghurt+hallon [125]
middag: äggröra [185]

totalt 460 kcal



Living on the edge

Första måltiden intagen. Ett äpple ~70 kcal.

Jag känner på mig om att jag kommer klara ABC galant denna gången. Förhoppningsvis klara alla 50 dagarna. Men man vet aldrig. Jag kommer iaf göra det bästa jag kan.

Sitter i skolan nu. Sitter vid bloggen istället för att plugga inför provet som börjar snart. Sedan ska jag hem och äta sallad & tonfisk... gott, nyttigt och relativt kalorisnålt. Väldigt mättande dessutom.

kärlek till er ♥



Jag är ensam

Snart måste jag dra. Jag måste klä på mig, och åka till skolan. Jag vill inte. Jag vill inte visa mig ute förrän jag är smal, och snygg.
Jag har börjat undvika speglar. Till och med mitt ansikte tycker jag har blivit fult - och jag har alltid tyckt att jag vart väldigt vacker(i ansiktet)... Vad har hänt?

Ohwell.. Snart är det lov, och när jag kommer tillbaka så kommer jag vara snyggare. Inte snygg, men snyggare.


Fast egentligen.. Det finns ingen i skolan, vars åsikt jag bryr mig om. Faktiskt. Jag hatar min skola och alla i den!


Har prov idag också. Har pluggar lite - för första gången(typ)... Hoppas att det går vägen nu då också.
Sedan ska jag plugga hela dagen, eftersom jag har prov imorgon också. Då ska jag försvinna in i matematikens värld och glömma allt vad mat heter.


jävlar vilka vadmuskler hon har!


47 tips för att bränna fett

 -  65hjg_24812.jpg

1. Öka på proteinerna, det vill säga livsmedel med kött, fisk och ägg. De mättar mer än kolhydrater (exempelvis bröd och godis) och ger långsammare förbränning.

 

2. Välj magra proteiner. Kyckling, fisk och rökt skinka är bättre än köttbullar och korv.

 

3. Drick mellan en och två liter kallt vatten varje dag.

 

4. Drick inte drycker som innehåller alkohol.

 

5. Ät flera gånger om dagen, helst fem-sex gånger, men mindre portioner. Det håller igång förbränningsapparaten längre.

 

6. Välj bra törstsläckare. Vatten är den bästa, men även läskedryck (utan koffein), mjölk och juice fungerar.

 

7. Om du ska träna efter maten: vänta två timmar, minst. Då får du bäst förbränningseffekt.

 

8. Välj långsamma kolhydrater. Pasta är bättre än potatis och ris. Det ger en jämnare förbränning.

 

9. Promenera! Bättre aktivitet om du vill bränna fett finns inte. Om du kan välja, ta en morgonpromenad hellre än en kvällspromenad. Ät inget före.

 

10. Gå mellan 45 och 90 minuter. Ju längre desto bättre, men promenera inte mer än en och en halv timme – då kan du förlora muskler i stället.

 

11. Vill du öka på effekten ytterligare, välj kuperad terräng och använd gärna stavar.

 

12. Drick två koppar kaffe 30 minuter före promenaden. Koffeinet ökar frisättningen av fett från fettcellerna och du bränner mer.

 

13. Ät lite proteiner innan du går ut, förslagsvis äggvita eller mager fisk. Det ger bränsle som sätter fart på fettförbränningen.

 

14. Innan du går ut: drick ett stort glas vatten. Det motverkar uttorkning, som i sin tur har betydelse för förbränningen.

 

15. Ät omedelbart frukost när du har varit ute och gått på morgonen. Det motverkar den muskelnedbrytning som annars äger rum.

 

16. Gillar du te? Drick mer! Koffeinet ökar energiförbrukningen i levern och kan påskynda viktnedgången. Särskilt grönt te anses bra.

 

17. Ät en stadig frukost. Det gör dig mindre sötsugen resten av dagen.

 

18. Krydda maten. Starka kryddor ökar energiförbrukningen. Till dem hör senap, ingefära, chili och cayennepeppar. Med hjälp av dessa kan du öka energiförbrukningen med hela 200 kalorier om dagen!

 

19. Ät så mycket grönsaker du kan. De ger många nyttigheter, men lite energi. Ungefär två femtedelar av en tallrik bör innehålla sallad när du äter.

 

20. Välj sojaprodukter. De är fulltankade med protein och kan höja thyroxin-nivåerna, som är viktiga för fettförbränning.

 

21. Om du inte gillar fisk, ät fiskolja som kosttillskott. Fet fisk innehåller nyttigt fett och massor av proteiner som håller förbränningen i gång.

 

22. Prova att äta tillskott med äppelcidervinäger. De minskar blodsockersvängningarna och hungerkänslorna, vilket hjälper dig att gå ner i vikt.

 

23. Du kan också prova kosttillskottet 5-HTP. Enligt studier kan medlet dämpa aptiten och stimulera förbränningen. Passar dig som inte har så stor övervikt, omkring fem kilo.

 

24. Ät regelbundet och försök planera in två riktiga, lagade mål mat om dagen.

 

25. Håll nere på fettet, men uteslut det inte! Ungefär 20 procent av ditt energiintag bör komma från fett. Välj vegetabiliska källor och undvik animaliska.

 

26. Var försiktig med uteluncherna, de är ofta onödigt feta. Undvik panerat, pajer, stekt potatis, majonnäs och såser. Ta ordentligt med sallad i stället.

 

27. Tillåt dig att äta vad som helst en gång i veckan. Fettförbränning kräver disciplin, men då och då måste du kunna unna dig något gott också.

 

28. Uteslut kolhydrater med snabb förbränning, som ris och ljust bröd. De ger dig svajande blodsocker och godissug.

 

29. Om du äter godis – välj en bra sort. Undvik choklad, satsa hellre på karameller eller sockerbitar. Välj även bort lakrits, eftersom det kan sänka testosteronnivån hos män – och därmed fettförbränningen.

 

30. Det finns rön som tyder på att ginseng kan hämma förbränningen. Så det kan vara idé att skippa tillskottet om du samtidigt vill gå ner i vikt.

 

31. Börja med någon form av träning, utöver promenaderna. Simning, aerobics och joggning är perfekt.

 

32. När du tränar – ta det lugnt. Du förbränner mest fett vid låg intensitet. Det är dock viktigt att påpeka att även högre tempo ger förbränning, men då riskerar även muskler att försvinna.

 

33. Styrketräna någon gång i veckan. Det ger större muskelvikt och fler muskler förbränner mer fett, även i vila.

 

34. Håll koll på pulsen när du tränar. Ett bra riktmärke är 65 procent av din maxpuls. Maxpulsen räknar du ut genom att ta 220 minus din ålder. Tränar du hårdare, var noga med återhämtningen – annars förlorar du muskler i stället för fett. Vila varannan dag.

 

35. Dela upp träningen. Din kropp fortsätter att bränna fett på högsta varv omdelbart efteråt. Ju mer ”efter träningstid” du har under en dag, desto bättre.

 

36. Variera det dagliga kaloriintaget. Det har ansetts vara mer effektivt än att hålla samma energinivå varje dag. Växla mellan 1 500, 2 000, 2 500 och 3 000 kcal per dag.

 

37. Sluta stressa! Höga adrenalinnivåer leder lätt till övervikt och motverkar dina syften. Träna avspänning och lär dig säga nej.

 

38. Ät mycket frukt. Det ger massor av nyttigheter och relativt långsamma kolhydrater.

 

39. Ha alltid en vattenflaska i beredskap, var du än är. Då minskar risken att du stoppar i dig godis. Lite morötter är också bra ”snacks”.

 

40. Stek i olivolja, inte margarin. Och vänj dig av med att ha smör på mackan.

 

41. Undvik feta mjölkprodukter, men drick gärna magrare varianter. Mjölk i sig är nyttigt och det finns rön om att drycken kan underlätta viktnedgång.

 

42. Krom kan ha viss effekt om du känner stort sötsug. Det finns som kosttillskott, kolla i din hälsokostaffär.

 

43. Öka på med fibrer i maten. Dels ger de mättnadskänsla, dels kan de binda fett redan i mag- och tarmkanalen. Rågbröd är exempel på ett bra livsmedel.

 

44. Testa naturmedel innehållande fibret kitosan. Ämnet har i studier visat sig kunna absorbera fett och underlättar viktnedgång.

 

45. Ät långsamt. Det tar upp till 20 minuter för din hjärna att förstå att magen är full. Stoppar du i dig för mycket och för fort blir du snart proppmätt.

 

46. Ät mer vitlök. Anses omvandla energi till värme och är därför bra om du vill bränna fett.

 

47. Dra på smilbandet! Ett gapskratt ökar energianvändningen med 75 procent jämfört med när vi är i vila. Ett skrattyogapass kanske vore något?

 

Källa


ABC STARTS TODAY !

Har ju tvekat lite, men såg nu att det är massa andra, som tillsammans startar idag. Någon mer som är på? :)




Om Ana Boot Camp(ABC)dieten: Genom att ha ett varierande kalori-intag lurar man kroppen att hålla förbränningen uppe. Det bästa är att hålla sig enligt planeringen. Hetsar du en dag - svält dagen efter. Men blir det för mycket strul så börja om. Man ska kunna gå ner runt 15 kg på de här 50 dagarna.


Här är mallen till ABC-dieten:


Dag 1: 500 kalorier (el mindre) []

Dag 2: 500 kalorier (el mindre) []

Dag 3: 300 kalorier []

Dag 4: 400 kalorier []

Dag 5: 100 kalorier []

Dag 6: 200 kalorier []

Dag 7: 300 kalorier []

Dag 8: 400 kalorier []

Dag 9: 500 kalorier []

Dag 10: Fasta []

Dag 11: 150 kalorier []

Dag 12: 200 kalorier []

Dag 13: 400 kalorier []

Dag 14: 350 kalorier []

Dag 15: 250 kalorier []

Dag 16: 200 kalorier []

Dag 17: Fasta []

Dag 18: 200 kalorier []

Dag 19: 100 kalorier []

Dag 20: Fasta []

Dag 21: 300 kalorier []

Dag 22: 250 kalorier []

Dag 23: 200 kalorier []

Dag 24: 150 kalorier []

Dag 25: 100 kalorier []

Dag 26: 50 kalorier []

Dag 27: 100 kalorier []

Dag 28: 200 kalorier []

Dag 29: 200 kalorier []

Dag 30: 300 kalorier []

Dag 31: 800 kalorier []

Dag 32: Fasta []

Dag 33: 250 kalorier []

Dag 34: 350 kalorier []

Dag 35: 450 kalorier []

Dag 36: Fasta []

Dag 37: 500 kalorier []

Dag 38: 450 kalorier []

Dag 39: 400 kalorier []

Dag 40: 350 kalorier []

Dag 41: 300 kalorier []

Dag 42: 250 kalorier []

Dag 43: 200 kalorier []

Dag 44: 200 kalorier []

Dag 45: 250 kalorier []

Dag 46: 200 kalorier []

Dag 47: 300 kalorier []

Dag 48: 200 kalorier []

Dag 49: 150 kalorier []

Dag 50: Fasta []



Vill verkligen, men kommer det att gå hela vägen?

Jag har bevisat för mig själv många gånger, att jag lätt skulle klara av ABC-dieten, men just denna perioden är rätt dum, eftersom det är så jävla många som fyller år! Feb-april fyller nästan 10 av mina närmsta(mig inkluderat) år. Visst, jag kommer kunna undvika efterrätter, men det svåra är om en födelsedag skulle krocka med en faste-dag...


Jag får fortsätta spåna på detta, räkna ut dagarna, när jag äta, resp. inte äta... Annars får jag väl fasta dagen efter födelsedagarna...




I min feta mage

07.00 Frukost: Lose it tabletter  [0]
09.30 Mellis: äpple [70]
12.00 Lunch: quorn + morot [60]
15.00 Mellis: té med mjölk [30] 2 äggvitor [30]
18.00 Middag: naturdiet [100]
Övrigt: tuggummi [5]

totalt: 295



130

Nu har jag ätit lunch, och hittills ligger intaget på 130 kcal, ganska exakt.

Om 2 timmar är det dags för ett litet mellanmål - 2 kokta äggvitor + té m. mjölk(shit, borde verkligen lära mig att dricka té utan mjölk, tänk hur många kcal jag skulle spara på det!).


Innan jag sticker till pojkvännen blir det naturdiet, choklad(helt okej smak!), och sedan på kvällen blir det nog inget mer. Kanske lite fun light, så dagens intag kommer hamna strax under 300 kcal idag. (mer detaljerad matdagbok kommer ikväll) ♥


http://www2.pictures.gi.zimbio.com/Victoria+Secret+Fashion+Show+Runway+-eaOuiKrYIUl.jpg


Mellanmålstips!

15 kcal/100g
2,0 g proteiner
1,4 g kolhydrater
0,2 g fett



Minimajs!


En hel burk = 34 kcal.
100g(~ ½ burk) = en mättande portion för mig
http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.1018/Image/majs.jpg

Planerar, livsnödvändigt!

Jag älskar ju att göra listor, och att planera. Om jag inte planerar känner jag att jag inte har någon kontroll, och då går allt lätt snett, och jag mår dåligt och får ångest.

Därför ska jag nu planera morgondagen detaljerat, som jag brukar.
Ska få in måltid (max 100 kcal/måltid) var 3:e timme. Plugg osv.




 

Varför har jag s.k. thinspo med modeller/kvinnor jag tycker är lite för tjocka?





No more rice. Ever!

Nu har jag övertygat mina föräldrar att jag inte "tål" ris. Vi åt middag idag. Kyckling med ris. Jag åt ganska lite överlag, men fick otroligt ont i magen.

Jag frågade om man kunde vara känslig mot ris, och det sa pappa att man kunde!? Så jag sa att jag "brukar få ont i magen när jag ätit ris". (Egentligen fick jag nog ont eftersom jag inte ätit någonting på huuuur länge som helst, och sedan åt -nästan normal portionsstorlek)

Anyway, jag kommer från och med nu ALLTID kunna komma undan, och slippa äta ris utan att någon reagerar. UNDERBART!


Jag ska bli bättre!

Svar till "Barbara":

Jag vet, men som jag skrev innan så har det blivit fullt upp här, och dessutom är jag sällan ensam, så jag har svårt att skriva det jag egentligen vill säga. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men det lovar jag att jag ska bli bätte på.







Så för att göra bloggen bättre har jag en utmaning till alla er som läser bloggen:



Skriv en kommentar, vad ni vill läsa om i min blogg.

Vad jag äter? Antal kcal? Tips? Bilder på mig? Thinspo? Recept? Djupa tankar? Min vardag? Tell me all you want to read about!
Denna bloggen är alltså inte bara för mig, som jag vet att många andra bloggare säger. Denna bloggen är till för att ni ska kunna känna igen er, få motivation osv. Jag vill att ni ska gilla min blogg såklart! Ni betyder oerhört mycket för mig ska ni veta. Jag vill ge någonting tillbaka ♥



Följer du mig?

Följ mig med Bloglovin

bloglovin


Risky

Sitter i skolan nu, i samma rum som 11 andra elever. big risk!! känner dock ingen av dem, och sitter med skärmen bort från allihopa. Är inknödd i ett hörn. Haha.

Lång håltimme nu iaf. Tråkigt. Blir som vanligt ingen mat i skolan för mig, utan väntar med det till jag kommer hem, då blir det sallad! :)


Ny vecka - nya tag - nya jag!

Ingen kan gå tillbaka och börja om, men vem som helst kan börja på nytt idag och gå mot ett annat slut.





Förlåt att jag gjorde er så nyfikna!

Ja, förlåt att jag gjorde er så nyfikna. Vill verkligen berätta för er, men om någon jag känner läser detta kommer de fatta direkt att det är jag, eftersom jag tjatat om detta, lagt upp massa bilder på facebook osv.

Åh, svårt är det. Men vi har fått en ny familjemedlem. Så mycket kan jag säga ♥
(haha, okej om någon jag känner läser detta kommer det fatta ändå)






En grej jag tänkt på, och som jag är jävligt glad för - är att jag så gott som, blivit av med mitt sötsug. Jag har alltså varit sockerberoende hela mitt liv, men i november-december försvann det. Så de gånger jag ätit onyttigt så har det nästan alltid varit av vana(julmat, julgodis osv). Trodde inte att detta var möjligt - but here I am.

Imorgon är en ny vecka. Jag ska plugga så mycket att jag inte har tid att äta. Ska nog dricka naturdiet för att få i mig lite nödvändig näring. Har känt mig överdrivet yr de senaste dagarna pga näringsbrist. Smalare känner jag mig iaf inte. Känner mig fetare än någonsin. Det är därför jag inte vågar väga mig. Väntar med det tills nästa delmål ska ha uppnåts. Och det är om.. 2½ vecka ungefär. I will make, without any trouble!


 

 

Förresten.

Kärlek till alla er som kommenterar.

Det värmer mitt hjärta otroligt.

♥Ni är bäst.♥



Underbart kaos i vardagen

En stor förändring har skett i familjen. Allt gick väldigt fort, men det tog upp hela gårdagen, och även idag. Någonting som kommer att ta upp mycket tid framöver. Kan inte skriva det här med risk att bli upptäckt.

Det är underbart kan jag säga er!

Åh, önskar att jag kunde berätta! ♥

Maten igår gick iaf inte som planerat. Det blev inte katastrof, men värre än jag hoppats på. Drack iof knappt igår, så där var det många kalorier som försvann automatiskt.


Nu ska jag plugga, jippi - not! Har två prov denna veckan. Vettefan hur jag ska hinna plugga påda två samtidigt. BLir ju lättast att ta en sak i taget.. Nåja, jag ska inte klaga.


Svårt när det inte går som det ska...

Bara för att EN sak ändrades i min dagsplan, så förstördes allt.

Mat. Kolhydrater.

Det är inte lätt när det är svårt. Är ledsen nu. Men kan inte visa något. Helst av allt vill jag bara gå och spy, och gråta. Men jag spyr inte längre. Jag tillåter mig inte att göra det. Gråta får jag göra i mina drömmar där ingen lägger sig i.

Ångest attack nästa?

Var i stan idag och shoppade lite. Ingenting till mig. Fick ångest när jag tänkte tanken på att gå in och titta på min kropp i spegeln...

Var nära på att svimma inne på Åhléns också. Skulle böja mig ner för attt a upp en grej jag tappat. När jag reste mig upp fick jag ta tag i en hylla för att inte ramla ihop. Det beror antagligen på att jag inte ätit något ordentligt sedan... vad blir det? onsdags? Det kändes bra.

Jag brukar sätta upp gränser, att exakt klockan x.00 får jag äta. Min gräns nu är att inte äta här hemma. När jag kommer till älsklingen så blir mitt mål att inte äta någonting alls.
Nästan fasta i 2 dagar nu då. Det känns bra, nu vet jag att jag kan.



Award

Jag har fått en award av My och Raspberry<3

Det som ska göras när man får en award är:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.

1. Jag har redan träffat den killen jag kommer att spendera resten av mitt liv med.
2. Jag har en pappa som är alkoholist
3. Jag är självisk i sängen
4. Jag är väldigt bortskämd - fast få vet om det
5. Jag är besatt av att planera allt in i minsta lilla detalj - även om jag inte följer det
6. Jag älskar mina bröst
7. Jag kan musprutta, hihi


Sju bloggar jag vill tilldela award:
Lith
Chmury
J
b
cupcake
Leroy
Skinny love

(meddelar dessa bloggar senare idag, måste rusa till skolan, så jag hinner inte nu)♥

Great plans

Nu är det en ny morgon. Efter 2 lektioner, så är det helg. Det är farligt. Eftersom jag vill göra allt för att minska risken att dagens intag går över styr, så ska jag försöka hålla mig borta från mat idag, så gott som möjligt.
Ingen frukost.

Efter skolan åker jag hem, dricker massa té, och åker hem till älskling.
Säger att jag äter hos honom.
När jag kommer dit säger jag att jag åt hemma. Sedan är det fest. Då ska jag inte dricka någonting(too much kcal).







Imorgon ska jag på en fest - och ska jag dricka. Då ska jag ha the time of my life. Ska träffa några av dom mest underbara människorna jag känner. Tyvärr träffar jag dom nästan aldrig. Det ska det bli ändring på!

Jaja, the point is, att jag inte ska äta så mycket imorgon.
Jag säger till mina föräldrar att det är tjejmiddag, så jag kommer äta där - men det är ingen tjejmiddag. Egentligen är det bara en vanlig fest. Tror jag. Om det är tjejmiddag säger jag att jag inte visste det, och att jag åt innan. Då behöver jag mindre alkohol för att bli full = mindre flytande kalorier.

Dagen efter ska jag låtsas må illa, så jag slipper äta då, utan att någon tycker det är speciellt konstigt.


Snart kommer den farliga helgen - better get ready

Frukost: tabletter + té m. mjölk [25]
Mellis: <½ burk minimajs [15]
Lunch: té m. mjölk [20]
Övrigt: tuggummi + fun light [10]

Totalt: 70 kcal





Att ligga före är bra

Mitt mål till på lördag var att nå 60,0.

Vägde mig igår, när jag kom hem från skolan och vägde exakt 60,0. Vägde mig 4 gånger. 60,0 alla gånger, förutom en. Då stog vågen på 59,9. Hur skönt som helst att se 5:an igen.




Antoher try

Har varit vaken i snart 5, JA, 5 timmar. Det enda som passerat mina läppar är tabletter, och nu en klunk grönt te med lite mjölk.

Hungern kommer i vågor.
Ibland känner jag att hela kroppen skriker efter mat. En stund senare så är jag inte ett dugg hungrig.

Lite farligt att vara hemma nu. Det finns ju massa mat här! Som tur är, så finns det inte så mycket gott, så jag lär inte hetsa idag.





Skolarbeten sökes

Någon som har ett färdigt arbete om ortorexi? Skicka det då till [email protected], och skriv en kommentar att du skickat.

En bokrecension på Voltères - Candide skulle också uppskattas!

Reverse

Håller på med ett psykologiarbete om ortorexi. Ju mer jag läser, ju mer triggad, och motiverad blir jag!!

När jag läser intervjuer med andra som har ortorexi, så blir jag peppad att vara lika duktig som dem!




Imorgon är en nya dag, med nya möjligheter. Imorgon ska jag vara en perfekt tjej, student, dotter & flickvän. Imorgon ska jag vara duktig!
Imorgon ska jag vara perfekt.




Nothing there

Klockan närmar sig 3, och jag har inte ätit någonting alls idag. Eller jo, tuggummi...

Jag är faktiskt inte ens hungrig. Fast när en kompis precis skrev något om kladdkaka(som finns här hemma i kylen - farligt), så fick jag, i en millisekund, en impuls att hetsäta.
Men jag stötte snabbt bort den känslan.
Och nu tänker jag låta bli att äta mat tills jag inte kan hålla mig längre.

Då ska jag göra buljongsoppa, och äta en burk minimajs. Hela köret är gott, mättande, och landar under 50 kcal - GOOD!

http://www.camerasystems.com/uploaded_images/victoria-secret-769032.jpg


The easy way or the right way?

Jag är bättre på att inte äta någonting alls, än att äta lite...







Second of the second

Frukost: äpple + läckerol [100]
Lunch: sojakorv m. tillbehör [250]
Middag: chili con carne [400?]
Kvällsmat: naturdiet [100]

Tot. 850





Inte världens bästa dag,
jag vet. Men jag har satt en gräns att äta max 1300 - och detta är absolut max och får inte överstridas. Dessutom kunde jag inte komma ifrån middag med familjen(något jag inte visste förrän maten var klar, så jag kunde inte förberett mig under dagen att äta mindre). Jag har visserligen en teknik så jag kan slippa äta middag med andra - men det funkade inte idag eftersom jag inte tränade(pga yrsel).



Men no hard feelings, det är ju fanken fortfarande under 1000! :)

Always look on the bright side of life!



Mina mål

Mitt mål: 52 kg
Mål-BMI kring 17


Ca 8 kg kvar till målet, och det vet jag att jag kommer klara. Ger jag mig in på någonting, så går jag inte för det till 110%.

Har satt upp delmål, 1kg i taget, på olika, speciella dagar. Min deadline ligger mer än 6 månader framåt, så jag har ingen brådska, men jag vill självklart nå mitt mål långt innan dess.









♥ Vad är era mål? Hur långt har ni kvar? ♥

http://www.viktminskning.dk/bilder/kvinna-diet.JPG

Cut school

Sket i att gå till skolan idag.

Vakna, titta på tv, sex med pojkvän, sitta vid datorn, väga mig, äta frukost.


Har gått ner ~2 kg januari månad. Nu är det bara 8 kg kvar tills mitt mål. Och jag har över 6 månader på mig att nå det. Piece of cake! Kommer säkert hinna till mitt mål lagom till att sommarn börjar :)






Ny månad - nya möjligheter

Frukost: keso m. funlight + tabletter(omega3, järn, lose it & multivitamin) [95]
Lunch: quorn + sallad [65]
Middag: äpple + läckerol [95]
Kvällsmat: flingor m. mjölk [300]


Träning: minimal...

Första februari

Sovmorgon idag, men gick upp halv 8 ändå för att jag älskar att ha lång tid på mig på morgonen att bara ta det lugnt, och slippa stressa.


Idag blir det träning, fast inte alls mycket. Är nämligen inte frisk än(har vart sjuk senaste tiden).


Nu är det tyvärr dags för frukost. Ska börja med att slänga i mig att tabletter, och sedan käka keso. Keso mättar. Keso är protein. Keso är tillåtet - i lagom mängd...




Vad det gäller min vikt och mina mål, så kan jag inte sätta upp något än, eftersom jag inte har någon aning om vad jag väger. Vet bara att jag väger väldigt mycket... Och jag vet att jag vill ner. Tittade på bilder från då jag var utomlands för 1 år sedan, och då vägde jag kanske 5 kilo mindre än nu, men jag vill ner, bli smalare än så. Fast då hade jag dock inte muskler, så det är ju svårt med vikten. Ska självklart satsa på att mäta mig också.


Jag återkommer med vikt&mått i veckan.