Borta

Nu är länken borta. Om du inte hann med att se den, maila mig på perfektion-46@hotmail.com och berätta varför du vill ha bloggadressen, och du får väldigt gärna skriva lite om dig själv också.

Skulle vara roligt om ni som vart inne på bloggen kunde säga ett par ord vad ni tyckte!(fast jag vet, bloggen har knappt hunnit sätta igång, höhö)

Kram på er alla!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag hade länken och har varit inne på bloggen men nu funkar det inte att gå in längre, den är borttagen står det? :(

2010-10-02 @ 17:55:30
Postat av: Jossi

Jag tycker bloggen är bra, även om jag själv inte försöker göra det till ""normalt"" liv så kommer jag följa. Jag tycker det är intressant liksom.Jag är Jossi som kommenterat på första inlägget, fast utan min blogg-adress utan tumblr-adress, tänkte att det var smartare eftersom du inte vill förknippas med ana och mia där. :)

2010-10-03 @ 00:29:48
URL: http://thingeneration.blogg.se/
Postat av: Kakmonster

Tror nya bloggen blir bra när du kommit igång ordentligt :) Kanske borde ha före/under tiden/efter bilder eller något annat jämförbart så man kan följa utvecklingen? iform.se har bra inspiration och träningsprogram också! Lycka till!

2010-10-03 @ 23:11:31
URL: http://skinnyfield.blogspot.com/
Postat av: ache

tycker klart den är intressant men då den inte kommit igång så är det lite svårt att sätta sig in i den!men ska bli intressant att se utvecklingen!

2010-10-04 @ 23:44:19
URL: http://aches.blogg.se/
Postat av: Jonna

Hej, kom in på din blogg av misstag faktiskt. Skulle kolla victorias secret show. Men bläddrade igenom lite och insåg väldigt fort att vi är väldigt lika, iaf av vad de du skriver i bloggen. Hade vart kul om du kollade in på min blogg och säger vad du tycker om den! Gillar din blogg, lycka till med detoxen och att bli hälsosammare, håller på med samma sak. Börjar faktiskt funka riktigt bra! Gått ner 5 kg! Ta hand om dig xxx

2010-11-18 @ 10:13:54
URL: http://jonnasr.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback