Sometimes, I feel pretty

Igår blev det tyvärr ingen mer uppdatering, eftersom jag somnade! haha. Jag sov till ungefär 9-tiden, sedan blev det lite mat med mamma och pappa(paj, som smakade lite konsigt faktiskt, så jag åt knappt någonting faktiskt).
Sedan kom älsklingen min hit, och så låg vi och pratar en liten stund, innan jag däckade igen.


Sov riktigt länge idag. Sedan åkte jag och baby hem till honom, duschade, sexade, hade allmänt mysigt osv. När jag stog och granskade mig i spegeln efter duschen, så var jag faktiskt nöjd med det jag såg. Jag tyckte verkligen att jag var snygg! (Det var ingen helkroppsspegel dock). Man kunde se mina nyckelben, och bröstkorgsben(eller vad det nu heter) jättetydligt. Och jag har ganska stora bröst också. Det gillar jag faktiskt. D-E kupa, och de verkar fortfarande växa.

När jag sedan kollade på mig naken i en annan spegel, där man såg benen också, så var jag iof inte lika glad, men det är inte SÅÅ farligt.

Jag vet att jag ser bra ut, jag tycker faktiskt det. Men jag ska bli snyggare! :)

Hade tänkt börja träna lite under veckan, men det går inte eftersom jag kommer vara hundvakt nästan hela lovet! Får passa på att städa, och plugga istället, så jag får någon nytta gjord iaf.

Eftersom jag kommer vara ganska mycket ensam hemma på dagarna, då alla andra jobbar, så kommer jag kunna äta vad, och hur lite jag vill. Har köpt hem massa sallad (Y)

http://www4.pictures.gi.zimbio.com/2003+Victoria+Secret+Fashion+Show+1YHtFVdypPMl.jpg



Kommentarer
Postat av: E

Åhh vad jag är avundsjuk på dina bröst! Jag längtar tills jag har samlat ihop tillräckligt med pengar för att göra min bröstförstoring

2010-02-13 @ 19:00:01
URL: http://skinnypeople.blogg.se/
Postat av: cherry

åh vad skönt att kunna känna så om sig själv! längtar tills jag kan tycka så om mig! Take care <3

2010-02-13 @ 19:18:01
URL: http://icecherry.blogg.se/
Postat av: my

ååh, avis på brösten!! Jag vill vara smal, men vill inte ha små bröst, men verkar inte funka som jag vill :( Jag vill/kommer operera mina i framtiden, det ultimata skulle ju vara att ha sina egna - riktiga bröst, men ja alla kan ju inte få som dom vill. Taskiga gener haha<3 ;p

2010-02-13 @ 22:44:02
URL: http://mynotepad.blogg.se/
Postat av: LP

Vad glad jag blir när jag läser detta. <3

2010-02-14 @ 10:35:45
Postat av: J

underbart att läsa det här inlägget, jättehärligt att du känner så:)



sv: ja i dom vanliga xide är det ju ca 215 kcal (beroende på sort) men helt grymt bra med den här med bara 100! kommer alltid köra på dom i fortsättningen:)

tack så jättemycket, prenumererar på din också nu!:)

2010-02-15 @ 19:45:33
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: c

åh, mina bröst har krympt till A-B under bantningen ._. ....

2010-02-19 @ 09:53:50
URL: http://autumnpromises.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback